Uitnodiging VNDelta Conferentie 2018

JAARCONFERENTIE 2018 

CORRIDOR ROTTERDAM – ANTWERPEN
GRENZELOOS VERBINDEN IN DE DELTA

7 november 2018, 14:30  - 22:00 u

ss Rotterdam

Beste [heer, mevrouw],

Bereikbaarheid en leefbaarheid zijn cruciaal voor de economische kracht van onze delta. Het is daarom van groot belang dat de multimodale verbindingen in de Vlaams-Nederlandse Delta -binnen het grotere gebied van de Eurodelta- optimaal functioneren.

Op 7 november aanstaande vindt de Jaarconferentie van de Vlaams-Nederlandse Delta plaats. Namens de Vlaams-Nederlandse Delta nodig ik u van harte uit voor deze conferentie, die wordt gehouden op het historische schip ss Rotterdam.

Tijdens deze conferentie zullen vertegenwoordigers uit het gebied zelf, de Europese Unie  en Noordrijn-Westfalen ingaan op het belang van multimodale corridors en het belang van samenwerking om deze corridors optimaal te benutten. Key-note speakers zijn onder meer historicus Peter Frankopan en hoogleraar Alexander d’Hooghe. U krijgt volop gelegenheid om uw netwerk te versterken, kennis uit te wisselen en u te laten inspireren.

De conferentie maakt deel uit van de Corridor Week. Tijdens deze week vinden er ook andere evenementen plaats over ondermeer multimodaliteit, schoon transport, integrale investeringsprogramma’s  en grensoverschrijdende samenwerking aan internationale corridors.

Ik wil u tevens uitnodigen om aanwezig te zijn bij het diner dat aansluitend plaatsvindt. Dit diner wordt georganiseerd samen met de partners van de Interregionale Alliantie voor de TEN-T Corridor Rhine-Alpine.

Ik kijk er naar uit u woensdag 7 november te ontmoeten op het ss Rotterdam. 

Met vriendelijke groet,

namens de Vlaams-Nederlandse Delta,

Drs. J. Smit, Commissaris van de Koning  in de provincie Zuid-Holland 

Aanmelden voor de Jaarconferentie en informatie over het programma kunt u vinden op de website van de Corridor Week.

De Vlaams-Nederlandse Delta is een samenwerkingsverband van de provincies:

Footerkopie.png