Save the Date: Jaarconferentie van de Vlaams-Nederlandse Delta op 7 november

Beste relatie,

Wij willen u attenderen op de Jaarconferentie van de Vlaams-Nederlandse Delta op 7 november, die dit jaar onderdeel uitmaakt van de Corridorweek, die wordt georganiseerd door de provincie Zuid-Holland in Rotterdam. Tijdens de Corridorweek (6, 7 en 8 november) vinden er ook andere evenementen plaats over multimodaliteit, schoon transport en grensoverschrijdende samenwerking aan internationale corridors. In gezamenlijkheid brengt de provincie deze onderwerpen en netwerken bij elkaar en beoogt daarmee een stap vooruit te zetten in de internationale samenwerking in dit deel van Europa: de Eurodelta.

Klik hier om de reservering in je agenda te zetten.

Jaarconferentie Vlaams-Nederlandse Delta

Genodigden op het evenement zijn Zuid-Hollandse voorlopers, wetenschappers, ondernemers of bestuurders op het gebied van innovatie, water of klimaat. Voor u een uitgelezen gelegenheid om uw netwerk te versterken, kennis uit te wisselen en u te laten inspireren door de sprekers en uw collega’s.

Netwerkevenement
Tevens attenderen wij u op het diner op woensdagavond, dat georganiseerd wordt samen met de partners van de Interregionale Alliantie voor de Ten-T Corridor Rhine-Alpine. Een avond dus waarop u vele bestuurders en ondernemers kunt treffen.

De Jaarconferentie van de Vlaams-Nederlandse Delta en het netwerkevement vinden plaats op:
ss Rotterdam
3
e Katendrechtsehoofd 25
3072 AM Rotterdam

De Jaarconferentie vindt plaats op woensdag 7 november en duurt van 14.00 uur tot 18.00 uur; het Netwerkevenement begint om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Meer informatie over het programma volgt; zie hiervoor ook de website van de Vlaams-Nederlandse Delta: vndelta.eu.
Het is mogelijk om te overnachten aan boord van het ss Rotterdam. Hierover zullen wij u te zijner tijd informeren via de website. U kunt natuurlijk ook via ssrotterdam.nl zelf al een boeking doen.

Hoogachtend,

Drs. J. Smit, Commissaris van de Koning
Provincie Zuid-Holland